TIPES SMS Box

DE NIEUWE TIPES SMS-BOX

Aansluiten en starten. De nieuwe TIPES SMS-BOX is met alle TIPES MC2100 met SMS-Functie compatibel. Zodra een duif geconstateerd is, wordt deze naar het opgegeven Telefoonnummer (tot 5 verschillende Telefoonnummers) via SMS verstuurd. De meedenkende software in de MC2100 optimeerd de data zodat de kosten niet uit de hand lopen. Door de kleine afmeting (86x54x25 mm) kan de box overal geplaatst worden.

Het enigste wat u nodig hebt is een GSM-kaart. Alle kabels, incl. adapter, zijn in het pakket inbegrepen. Dus geen tijdrovende zoektochten naar speciale GSM’s meer waarvan de accu’s het soms veel te snel begeven.

Vandaag installeren, met het oog op de toekomst

Met TIPES altijd een stap vooruit!

        TIPES SMS-BOX:

  • Alle kabels inbegrepen
  • Dual-Band GSM900 en GSM1800
  • Eenvoudig te bedienen
    Voor iedere MC2100 met SMS-Functie
  • kleine afmeting (86x54x25 mm)

 

 TIPES Vlucht-Service Nieuw (Update)
TIPES Thuis-Service
TIPES Nederland Inkorfantennes Service 2021
TIPES Printmanager voor Nederland